TJÄNSTER

Rådgivning on-line

FirstVet kan du alla dagar få personlig rådgivning av veterinär, antingen via vanligt samtal eller som videosamtal. Du kan även bifoga bilder. Du som söker råd ang. hund eller katt får prata med mig om du bokar tid på tisdagar 15-17.20, onsdagar 18-21, torsdagar 15-17.40 eller söndagar 9-13. Övriga tider finns andra veterinärer som står till förfogande, och du kan givetvis även få hjälp med andra djurslag, samt råd från specialister eller rådgivning på andra språk än svenska. Har du en bra försäkring är tjänsten vanligtvis kostnadsfri, men FirstVet har också många oförsäkrade kunder.

Tidsbokning för hembesök

Jag erbjuder hembesök för hund- och kattägare som önskar vaccination, chipmärkning, besiktning, utfärdande av EU-pass m.m. Ju fler tjänster du beställer, desto högre rabatt får du, vilket gör att det blir särskilt prisvärt för dig som uppfödare. Se prislistan för ett aktuellt utbud. Du som vill boka tid hör av dig på urdjur@gmail.com, så hittar vi gemensamt en tid som passar. Jag har tyvärr ingen möjlighet att hjälpa till med akuta ärenden, och med större framförhållning ökar chansen att vi kan hitta en tid som är optimal för dig.

Recept och receptförnyelse på distans

Du som vill förnya eller förlänga ett recept som jag tidigare förskrivit är välkommen att höra av dig på mailen, urdjur@gmail.com. Vill du ha ett nytt recept kan du via en konsultation på FirstVet få hjälp med viss receptförskrivning.

Avlivning och omplacering

Urdjur veterinärklinik hjälper dig även så att ditt djur får ett lugnt och värdigt slut i hemmiljö. Här kan du läsa mer om hur en avlivning går till och vad som kan vara värt att fundera på inför detta svåra beslut. Vänligen observera att Urdjur veterinärklinik har som policy att endast avliva djur av medicinska skäl. Om du inte längre kan ha kvar ditt djur t.ex. p.g.a. allergi eller flytt kan omplacering vara ett bra alternativ – läs mer här. Välkommen att höra av dig på mailen, urdjur@gmail.com.