Drop-in nu även i Östervåla och Skutskär!

Nu expanderar Urdjur veterinärklinik den populära drop-in-mottagningen! I samarbete med Wåhlstedts i Östervåla och Lillängens hunddagis  mellan Skutskär och Älvkarleby kan djurägare i dessa områden nu erbjudas rutinåtgärder såsom vaccinationer utan att behöva åka så långt.

Drop-in-mottagningen i Västland fortsätter såklart som vanligt på onsdagar 15-17. Nya drop-in-tider för Östervåla och Skutskär är:

Tisdagar jämna veckor 15-17 hos Wåhlstedts (Dalvägen 3, Östervåla) med start tisdag 22 mars.

Tisdagar udda veckor 15-17 hos Lillängens hunddagis (Långgatan 60, Älvkarleby) med start tisdag 29 mars.

På drop-in-mottagningen kan du som vanligt vaccinera hund, katt och även häst samt besiktiga och chipmärka enstaka hundar och katter. Är du uppfödare och har många valpar/kattungar? Då är det bästa att boka hembesök – har du fler än fyra valpar/kattungar blir utkörningskostnaden oftast gratis! Detsamma gäller dig som ska vaccinera många hästar. Se rabatter och priser här . På drop-in i Östervåla eller Skutskär kan du även få hjälp med följande:

P-spruta till tik eller honkatt

Kloklippning utan sedering

Utfärda nytt EU-pass

Intygande av avmaskning i EU-pass, NUA-intyg, NORM-intyg etc.

Receptförskrivning av t.ex. antiparasitära medel

Gratis kontroll av tandsten med tidsbokning vid behov!

Du behöver inte boka tid, det är bara att dyka upp. Vänligen respektera att djur som är eller misstänks vara sjuka behöver boka tid för diagnostik och behandling – drop-in-mottagningen är till för rutinåtgärder på friska djur.

Varmt välkomna!